Tervetuloa Fysio Sakuraan. Hoitolaitoksemme sijaitsee Tamro-talon toimistohotellissa 3. kerroksessa Helsingin, Vantaan ja Espoon rajan tuntumassa. Meille on erinomaiset liikenneyhteydet ja talon edessä on paljon vapaata parkkitilaa.

Pelkkä oireiden lievitys ei riitä, siksi me Fysio Sakurassa panostamme tarkkaan tutkimukseen ja todellisiin ongelmiin oireiden takana. Henkilökuntamme jatko- kouluttautuu säännöllisesti ja ylläpitää osaamistaan viikoittaisella sisäisellä koulutuksella, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella osaamisella ja tietämyksellä.

Terveydenhuollon ammattihenkilöille, urheilusta ja terveydestä kiinnostuneille koulutuksia.

Uusi Selkäryhmä aloittaa toukokuussa!

Selkäryhmässä perehdymme selän hyvinvointiin. Pienryhmässä opit anatomiaa ja ennalta ehkäisevää, selän hyvinvointia ylläpitävää harjoittelua. Käymme läpi myös selkäoireilun taustatekijöitä ja miten mahdollisia oireita voidaan helpottaa. Harjoittelussa huomioimme mm. rangan liikkuvuuden sekä vatsa- ja selkälihaksiston lisäksi lantionpohjan ja hengityksen vaikutuksen selän hyvinvoinnille. Itsenäisen harjoittelun tueksi saat kurssilta mukaasi kuvallista materiaalia.

Kurssi toteutetaan pienryhmänä max. 6 osallistujaa.

Ohjaaja fysioterapeutti, personal trainer Veera Westerholm

Keskiviikkoisin klo 16.15-17.15
16.5.-20.6.2018

Hinta 160€

Ilmoittautuminen: info@fysiosakura.fi