Liikuntapalvelut

Tarvitsetko lisää energiaa päivään? Toivotko tukea painonhallintaan tai kunnon kohotukseen? Onko vamman jälkeinen kuntoutusprosessi loppusuoralla ja mietit, kuinka jatkaa treenejä? Kyllästyttääkö ikivanha harjoitteluohjelma vai tarvitsetko pientä päivitystä treeneihin?

Me Fysio Sakurassa voimme auttaa!

 

 

Personal training -palvelut

Arjessa harjoittelun, ravinnon ja levon yhteensovittaminen voi olla aikamoista palapeliä –Personal trainer auttaa tämän palapelin kokoamisessa! Personal training eli henkilökohtainen valmennus on tavoitteen mukaista, yksilöllistä ohjausta. Valmennus perustuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jolloin huomioidaan asiakkaan elämäntilanne kokonaisuudessaan kuunnellen asiakkaan toiveita ja tarpeita. Meillä Fysio Sakurassa voimme hyödyntää valmennuksessa fysioterapeuttista osaamistamme ja Personal training- palvelumme tukevat myös kuntoutuksen jälkeistä harjoittelua. Valmennus sopii hyvin monen ikäiselle, joukostamme löytyy valmennuskokemusta ja tietotaitoa niin nuorten, työikäisten kuin iäkkäämpienkin valmentamisesta!

Personal training -paketteihimme sisältyy veloitukseton tutustumistapaaminen, jolloin käydään läpi asiakkaan toiveita ja tavoitteita ja tutustutaan eri PT-pakettivaihtoehtoihin. Tutustumistapaaminen ei velvoita PT-paketin ostamista. 

Kaikki valmennuspaketit sisältävät alkukartoituksen, tarkoituksenmukaiset kehon mittaukset ja kuntotestauksen sekä harjoittelun ohjelmoinnin ja ohjeistukset, ravitsemusneuvonnan, yhteiset harjoitustapaamiset valmentajan kanssa sekä väli- ja lopputestaukset ja jatkosuositukset/ jatko-ohjelman laadinnan.  

Lisäksi tarjoamme kertaluonteista harjoitusohjausta sekä lyhyempiä ohjauspaketteja sisältäen kuntotestauksen ja/tai harjoitusohjelman laadinnan ohjauksineen.

Personal trainerimme Veera Westerholm on myös koulutettu fysioterapeutti, joka osaa tarpeen mukaan ohjata sinua juuri sinulle sopivan palvelun valinnassa!

 

4 kk PT-paketti – 950 € 

Sisältää 10 tapaamista, voidaan laskuttaa 4 osassa.

 

6 kk PT-paketti  – 1400 € 

Sisältää 16 tapaamista, voidaan laskuttaa 5 osassa.

 

Vuosivalmennus 11-12kk – 2500€

Sisältää 32 tapaamista, voidaan laskuttaa 10 osassa.

 

Harjoitusohjelmat ja kuntotestaus

Harjoitusohjelman laatiminen + 1 harjoitustapaaminen 110€. Sopii esimerkiksi itsenäisesti harjoittelevalle ja harjoitusohjelman päivitystä tarvitsevalle.

 

Kuntotestaus + harjoitusohjelman laatiminen + 1 harjoituskerta 225€. Sopii pääsääntöisesti itsenäisesti harjoittelevalle. Kuntotestit sisältävät mm. kestävyyskunto-, lihasvoima- ja liikkuvuustestejä. 

 

Kertatapaaminen 96€

Yksittäinen tapaaminen voi sisältää asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi harjoitusten tekniikkaopastusta tai motivointia intervallitreeneissä lenkkipolulla. 

Alv 24% sisältyy hintoihin. 

 

Mikäli sinulla on tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja, liikuntavaikeuksia tai neurologinen sairaus, suosittelemme ensisijaisesti aloittamaan elämäntaparemontin fysioterapian kautta. Kun lääkinnällinen ongelma on hallinnassa, voidaan siirtyä PT -palveluiden piiriin.

Jos sinulla on todettu nivelsairaus tai selkäsairaus/ -vaiva tai muu tuki- ja liikuntaelinsairaus, diabetes, korkea verenpaine, muu sydänsairaus tai jokin muu krooninen sairaus kehotamme konsultoimaan lääkäriä ennen liikunnan aloittamista.

 

Lisätietoja saat Veeralta! Voit lähettää sähköpostia suoraan veera.westerholm@fysiosakura.fi tai soita 045 354 74 74.

 

Pilates

Pilates-menetelmästä hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikunta-alan ammattilaisetkin. Joseph Pilates (1883-1967) kehitti elämäntyönään uraa uurtavaan kehohallintamenetelmän. Sen avulla voit parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa. Lisäksi opit käyttämään kehon niveliä ja lihaksia tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon lihakset yhdessä ryhtiä tukevien lihasten kanssa vahvistuvat. Pilates-menetelmä on kaikille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto. Sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen.

Pilatesryhmämme alkaa 16.1.2018 ja kokoontuu tiistaisin klo. 19.00-20.00.

Hinta 150 € Kausi 16.1.2018-29.5.2018

Maksuvälineenä käy myös e-passi, tyky-kuntoseteli tai smartum-seteli.

Ilmoittautuminen: info@fysiosakura.fi

 

Venytysryhmä

Teemme tunnin aikana rauhallisia venytyksiä, joilla avaamme kehoa ja lisäämme kudosten elastisuutta. Sovellamme avaavia faskia-itsehoitoja, mobilisoimme rankaa ja rentoudumme. Ryhmästä on apua niin kireistä lihaksista kärsiville toimistotyöntekijöille kuin urheilijoille, jotka tarvitsevat lisää liikkuvuutta ja tasapainoa lajiharjoitteluun.

Venytysryhmämme alkaa 16.1.2018 ja kokoontuu tiistaisin 7.00-7.50 ja torstaisin klo. 16.00-16.50.

Ohjaaja: Erick Ellison fysioterapeutti AMK.

Hinta 300 € Kausi 16.1.2018-31.5.2018 tai 150€ ainoastaan tiistain tai torstain ryhmä.

Maksuvälineenä käy myös e-passi, tyky-kuntoseteli tai smartum-seteli.

Ilmoittautuminen: info@fysiosakura.fi

 

Ryhmiä ei järjestetä pyhäpäivinä.