Liikuntapalvelut 

Kaikkiin liikuntapalveluihin maksuksi kelpaa Smartum- mobiilimaksu ja -seteli, Epassi, Edenred- kortti, -virikeseteli ja -mobiilimaksu sekä TyKy- kuntoseteli ja -mobiilimaksu!

Tarvitsetko lisää energiaa päivään? Toivotko tukea painonhallintaan tai kunnon kohotukseen?   Onko vamman jälkeinen kuntoutusprosessi loppusuoralla ja mietit, kuinka jatkaa treenejä? Kyllästyttääkö ikivanha harjoitteluohjelma vai tarvitsetko pientä päivitystä treeneihin?

Me Fysio Sakurassa voimme auttaa!

 

Personal Training

 

Liikuntaryhmät

PT-pienryhmävalmennus

Pilates

Spiraalistabilaatio

Terapiaryhmät

Selkäryhmä

Kamppailulajit

Bujinkan Dojo Budo Taijutsu

Ryhmään ilmoittautumisen voi peruuttaa 2 viikkoa ennen ryhmän alkua, sen jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan 50% ryhmän hinnasta. 

 

Personal training -palvelut

Arjessa harjoittelun, ravinnon ja levon yhteensovittaminen voi olla aikamoista palapeliä –Personal trainer auttaa tämän palapelin kokoamisessa! Personal training eli henkilökohtainen valmennus on tavoitteen mukaista, yksilöllistä ohjausta. Valmennus perustuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jolloin huomioidaan asiakkaan elämäntilanne kokonaisuudessaan kuunnellen asiakkaan toiveita ja tarpeita. Meillä Fysio Sakurassa voimme hyödyntää valmennuksessa fysioterapeuttista osaamistamme ja Personal training- palvelumme tukevat myös kuntoutuksen jälkeistä harjoittelua. Valmennus sopii hyvin monen ikäiselle, joukostamme löytyy valmennuskokemusta ja tietotaitoa niin nuorten, työikäisten kuin iäkkäämpienkin valmentamisesta!

Personal training -paketteihimme sisältyy veloitukseton tutustumistapaaminen, jolloin käydään läpi asiakkaan toiveita ja tavoitteita ja tutustutaan eri PT-pakettivaihtoehtoihin. Tutustumistapaaminen ei velvoita PT-paketin ostamista. 

Kaikki valmennuspaketit sisältävät alkukartoituksen, tarkoituksenmukaiset kehon mittaukset ja kuntotestauksen sekä harjoittelun ohjelmoinnin ja ohjeistukset, ravitsemusneuvonnan, yhteiset harjoitustapaamiset valmentajan kanssa sekä väli- ja lopputestaukset ja jatkosuositukset/ jatko-ohjelman laadinnan.  

Lisäksi tarjoamme kertaluonteista harjoitusohjausta sekä lyhyempiä ohjauspaketteja sisältäen kuntotestauksen ja/tai harjoitusohjelman laadinnan ohjauksineen.

Personal trainerimme Veera Westerholm on myös koulutettu fysioterapeutti, joka osaa tarpeen mukaan ohjata sinua juuri sinulle sopivan palvelun valinnassa!

 

4 kk PT-paketti – 950 € 

Sisältää 10 tapaamista, voidaan laskuttaa 4 osassa.

 

6 kk PT-paketti  – 1400 € 

Sisältää 16 tapaamista, voidaan laskuttaa 5 osassa.

 

Vuosivalmennus 11-12kk – 2500€

Sisältää 32 tapaamista, voidaan laskuttaa 10 osassa.

 

Harjoitusohjelmat ja kuntotestaus

Harjoitusohjelman laatiminen + 1 harjoitustapaaminen 110€. Sopii esimerkiksi itsenäisesti harjoittelevalle ja harjoitusohjelman päivitystä tarvitsevalle.

Kuntotestaus + harjoitusohjelman laatiminen + 1 harjoituskerta 225€. Sopii pääsääntöisesti itsenäisesti harjoittelevalle. Kuntotestit sisältävät mm. kestävyyskunto-, lihasvoima- ja liikkuvuustestejä. 

 

Kertatapaaminen 96€

Yksittäinen tapaaminen voi sisältää asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi harjoitusten tekniikkaopastusta tai motivointia intervallitreeneissä lenkkipolulla. 

Alv 24% sisältyy hintoihin. 

 

Mikäli sinulla on tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja, liikuntavaikeuksia tai neurologinen sairaus, suosittelemme ensisijaisesti aloittamaan elämäntaparemontin fysioterapian kautta. Kun lääkinnällinen ongelma on hallinnassa, voidaan siirtyä PT -palveluiden piiriin.

Jos sinulla on todettu nivelsairaus tai selkäsairaus/ -vaiva tai muu tuki- ja liikuntaelinsairaus, diabetes, korkea verenpaine, muu sydänsairaus tai jokin muu krooninen sairaus kehotamme konsultoimaan lääkäriä ennen liikunnan aloittamista.

 

Lisätietoja saat Veeralta! Voit lähettää sähköpostia suoraan veera.westerholm@fysiosakura.fi tai soita 045 354 74 74.

 

Liikuntaryhmät

PT -pienryhmävalmennus

PT-pienryhmävalmennuksessa tutustumme lihaskuntoharjoitteluun monipuolisesti kehonpaino- ja pienvälineharjoittelun avulla. Valmennuksessa kehitetään lihaskuntoa ja lisätään tietoutta oman hyvinvoinnin edistämisestä ja tavoitteiden saavuttamisesta eri teemojen kautta. Valmennus kestää 3 kk ja kurssi toteutetaan pienryhmänä max 6 osallistujaa.  

Ohjaajana fysioterapeutti, personal trainer Veera Westerholm

 

Aika: Seuraava valmennus alkaa tammikuussa 2019!

Hinta: 380€ (sis. alv 24%)

Paikka: Fysio Sakura

Ilmoittautuminen: info@fysiosakura.fi

 

Pilates

Pilates-menetelmästä hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin liikunta-alan ammattilaisetkin. Joseph Pilates (1883-1967) kehitti elämäntyönään uraa uurtavaan kehohallintamenetelmän. Sen avulla voit parantaa ryhtiä ja kehonhallintaa. Lisäksi opit käyttämään kehon niveliä ja lihaksia tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon lihakset yhdessä ryhtiä tukevien lihasten kanssa vahvistuvat. Pilates-menetelmä on kaikille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto. Sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen.

Pilates peruskurssi

Ajat:

Torstai 3.1 .2019 17.30 -18.15

Perjantai  4.1. 2019 17.30 - 18.15

Tiistai 8.1.2019 17.45 - 18.15

Torstai 10.1.2019 10.1 17.30 - 18.15

Perjantai 11.1.2019 17.30 - 18.15 

Hinta: 160 € (sis. alv 10%)

Paikka: Fysio Sakura

Ilmoittautuminen: info@fysiosakura.fi

 

 

Pilates ryhmä

Tiistaisin klo 19.00-20.00

Aika: 13.11 - 18.12.2018 ( ei 27.11)

Hinta 75 € (sis. alv 10 %)

Paikka: Fysio Sakura

Ilmoittautuminen: info@fysiosakura.fi

 

Pilates ryhmä 2019 kevät.

Tiistaisin Klo. 17.45-18.45

Aika: 15.1-26.3.2019

Hinta: 160 € (sis. alv 10%)

Paikka: Fysio Sakura

Ilmoittautuminen: info@fysiosakura.fi

 

Terapiaryhmät

Selkäryhmä

Selkäryhmässä perehdymme selän hyvinvointiin. Pienryhmässä opit anatomiaa ja ennalta ehkäisevää, selän hyvinvointia ylläpitävää harjoittelua. Käymme läpi myös selkäoireilun taustatekijöitä ja miten mahdollisia oireita voidaan helpottaa. Harjoittelussa huomioimme mm. rangan liikkuvuuden sekä vatsa- ja selkälihaksiston lisäksi lantionpohjan ja hengityksen vaikutuksen selän hyvinvoinnille. Itsenäisen harjoittelun tueksi saat kurssilta mukaasi kuvallista materiaalia.

Kurssi toteutetaan pienryhmänä max. 6 osallistujaa.

Ohjaaja fysioterapeutti, personal trainer Veera Westerholm

Torstaisin klo 16.00 - 17.00

Aika: 18.10.- 22.11.2018

Hinta: 160€

Paikka: Fysio Sakura

Ilmoittautuminen: info@fysiosakura.fi

 

 

 

Kamppailulajit

Bujinkan Dojo Budo Taijutsu

Bujinkanissa harjoitellaan klassista japanilaista budoa ja sen sovelluksia. Peruskurssilla opit kaatumaan turvallisesti ja muita tärkeitä perusteita kuten kihon happo eli kahdeksen perustekniikkaa ja san shin no kata eli kolmen periaatteen liikesarja, jossa harjoitellaan mm. etäisyyttä, ajoitusta ja oikeaa kulmaa.

Bujinkan Dojo on päämestari (soke) Masaaki Hatsumin perustama organisaatio. Masaaki Hatsumi peri opettajaltaan Toshitsugu Takamatsulta yhdeksän perinteistä japanilaista kamppailulajia, joista Bujinkan päämääräisesti koostuu. Hatsumi Sensei korostaa tarvetta soveltaa tekniikkaa kulloiseenkin tilanteeseen, jonka takia tekniikoiden variaatiot ovat tärkeäosa harjoittelua.

Masaaki Hatsumi on alla olevien koulukuntien päämestari. 

Togakure ryu

Gyokko ryu

Kuki Shinden ryu

Koto ryu

Shinden Fudo Ryu

Tagaki Yoshin ryu

Gikan ryu

Gyokushin ryu

Kumogakure ryu

Bujinkanissa ei ole kilpailua, Hatsumi onkin sanonut opettavansa selviytymistä eikä voittamista. Lajiin kuuluu heittoja, lukkoja, lyöntejä, potkuja ja paljon perinteisiä japanilaisia aseita, mm. miekkoja, keppejä, varsiaseita, naru- ja kettinkiaseita ja erityisvälineitä. Harjoituksissa käytämme päämääräisesti pehmustettuja harjoitus aseita. Kesäisin harjoittelemme ulkona, jonne harjoittelijat saavat tuoda omia puisia harjoitus aseitaan jos haluavat. 

Bujinkan Budo Taijustussa yhdistyy luovan ergonomisen liikkeen ja japanilaisen perinteen opiskelu. Tervetuloa mukaan rentoon porukkaamme.

Opettaja: 15 dan, Bujinkan Dojo Budo Taijutsu, Erick Ellison. 

 

Peruskurssi 

Yli 15 vuotiaille.

Kaksi kertaa saa kokeilla velotuksetta. 

Lajinäytös 14.1.2019 klo. 17.00 jonka jälkeen alkaa ensimmäiset harjoitukset.

Aika: Maanantaisin 17.00-18.00 ja keskiviikkoisin 16.00-17.00

14.1- 6.2.2019

Hinta: 90 € (sis. alv 10%)

 

Junnuryhmä Bujinkan

10-15 vuotiaille.

Kaksi kertaa saa kokeilla veloituksetta.

Aika: Maanantai 16.00- 17.00

14.1-20.5

Hinta: 175 € (sis. alv 10%)

 

Bujinkan harjoitukset

Aika: Maanantai 18.00 - 21.00 ja keskiviikko 17.00 - 20.00

Harjoituksiin kuuluu junan undo (lämmittely / venytykset), kihon (perusteita), ryu- ha kata (aseetonta ja aseellista harjoittelua). 

Syyskausi 2018: 3.9. - 12.12.2018

Kevätkausi 2019: 7.1- 29.5.2019

Ei tarvitse ottaa omia harjoitusvälineitä mukaan. Välineitten käyttö kuuluu hintaan.

Hinta: 250 € kausi (sis. alv 10%) tai 15 € kerta (sis. alv 10%)

Bujinkan harjoituksiin saavat osallistua kaikki Bujinkan dojon jäsenet.