Yhteistyökumppanit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fysio Sakuran ryhmätunnit yrityksille

Fysio Sakura tarjoaa yrityksille ryhmätunteja henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseksi. Ryhmätunnit voidaan pitää Fysio Sakuran tiloissa osoitteessa  Rajatorpantie 41 C, tai yrityksen tiloissa. Tuntitarjonnassa on pyritty huomioimaan työikäisten yleisimmät tuki- ja liikuntaelimistön haasteet, kuten niska- ja selkäkivut ja huonoista työasennoista johtuvat olkapäävaivat.

Parhaimmillaan henkilöstön jumppa edistää työhyvinvointia, vähentää sairauspoissaoloja ja parantaa työilmapiiriä. Viikoittainen ryhmätunti maksaa 100€/kerta. Ohjaajamme ovat fysioterapeutteja, joilla on lisäksi liikunnanalan lisäkoulutusta (Physiotrainer, physiopilates, joogaopettaja RYT500) ja pitkä kokemus ryhmäliikunnasta ja valmennuksesta. Erikseen on tarjolla tyhy-tapahtumiin soveltuvia luentoja ja rentoutumispaketteja. Kaksituntisen paketin hinta on 200 €.

Lisätiedot info@fysiosakura.fi tai 0453547474

Ryhmäliikunta

Pilates

Pilatesharjoittelulla voit saada apua erilaisiin huonosta ryhdistä tai staattisesta kuormituksesta johtuviin vaivoihin. Pilates-harjoituksen avulla opetellaan käyttämään ryhtiä tukevia syviä lihaksia ja samalla annetaan vinkkejä arjen ergonomiaan. Pilates on loistava oheislaji tukemaan muuta liikuntaa, missä tarvitaan kehonhallintaa.

Kuntopiiri

Kuntopiirissä tehdään helppoa perusvoimaharjoitusta vapailla painoilla. Terveysliikunta-instituutin laatiman liikuntasuosituksen mukaan aikuiset tarvitsevat voimaharjoittelua kahdesti viikossa läpi elämän. Lihasvoima on yhteydessä eliniän ennusteeseen ja sillä on merkittävä rooli elintapasairausten ehkäisyssä ja painonhallinnassa.

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabiliaatio (sps) hyödyntää kehon lihas- ja faskiaketjuja. Sillä tasapainotetaan rangan ympärillä olevia rakenteita edistäen rangan luonnollista toimintaa ja liikkuvuutta. Siinä käytetään erityisiä kuminauhoja harjoitteiden tehostamiseksi. SPS on Tšekkiläisen Lääkärin Richard Smišekin kehittämä menetelmä rangan kuntoutukseen, nykyään sitä käyttävät myös huippu-urheilijat oheisharjoitteena.

Jooga

Säännöllisellä joogaharjoittelulla on tutkitusti paljon terveyttä lisääviä vaikutuksia. Fysio Sakuran jooga unnilla tehdään ryhtiä ja tuki- ja liikuntaelimistön terveyttä edistäviä harjoituksia, joka myös rauhoittaa mieltä.

 

TYHY-päivätapahtumia

Yinjooga ja sointukylpy

Yinjooga ja sointukylpy on täydellinen paketti rentoutumiseen. Yinjoogassa tehdään pitkiä venytyksiä ja pyritään rentoutumaan meditaatio- ja hegitysharjoitusten avulla. Lopuksi rentouttava sointukylpy äänimaljoilla.

Ravinto, liikunta ja uni- terveyden perusta

Oli suunnitelmissa sitten terveysremontti tai painonpudotus, perusasiat liikunnasta, ravinnosta ja levosta on oltava kunnossa. Laihdutusohjelmista voi saada hiukan kärjistyneen kuvan siitä, minkälaisia muutoksia elämäntaparemonti vaatii. Tosiasiassa ravinnon, liikunnan ja levon tasapainottaminen ei tarkoita äärimmäistä rääkkiä, vaan sitkeyttä ja arkisia rutiineja.

Fysio Sakuran Fysioterapeutti/ Personal Trainer kertoo millaisilla muutoksilla kannattaa lähteä liikkeelle. Laskemme kullekin päivittäisen kaloritarpeen, luomme terveyttä edistävät liikuntatavoitteet ja käymme läpi tyypilliset sudenkuopat. Tapahtuman jälkeen on mahdollista jataa Fysio Sakuran PT-valmennuksessa, mutta näillä eväin voit myös jatkaa itsenäisesti. 

Terveysliikunta info

Liikunnalla on suuri merkitys elintapasairauksien ennaltaehkäisyssä. Hyvä kunto on tärkeä työkyvyn ylläpitämisessä ja vastustuskyn parantamisessa. Kerromme minkälainen liikunta soveltuu missäkin elämänvaiheessa ja mitä viikon liikunta-annosta suunniteltaessa tulisi huomioida.

 

Fysioterapeuttiset tutkimukset seuroille

Olemme tehneet urheiluseuroille urheilijoiden fysioterapeuttisia tutkimuksia, joissa kartoitetaan rangan ja tukilihasten toimintaa, lihaskireyksiä, keskivartalohallintaa. Tarkoituksena on selvittää mahdollisia alttiuksia lajikohtaisille vammoille, joita voidaan lähteä ennaltaehkäisemään. Räätälöimme tutkimuksen sisällön lajin mukaisesti, mieluiten yhteistyössä valmentajien kanssa. Tutkimukset tehdään sopimuksen mukaan joko seuran treenien yhteydessä tai omissa tiloissamme. Alaikäisen lapsen huoltajan tulee olla läsnä tutkimuksen aikana. Heti tutkimuksen jälkeen annamme mukaan kirjallisen palautteen tutkimuspöytäkirjan muodossa.

Tutkimuksen jälkeen teemme koosteen tuloksista, jotka toimitetaan seuran valmentajille. Jos koosteessa ilmenee erityisiä toistuvia ongelmia, tarjoamme valmentajille omaa räätälöityä kurssia. Kurssin tarkoituksena on antaa valmentajille työkaluja lajinomaisen harjoittelun yhteydessä tehtävän lihaskuntoharjoittelun ja/tai esim. kuntosaliharjoittelun ohjaamiseen. Näitä valmentajille tarkoitettuja kursseja voimme toteuttaa myös ilman edeltäviä tutkimuksia. 

Pyydä tarjousta: info@fysiosakura.fi