Liikuntapalvelut 

Kaikkiin liikuntapalveluihin maksuksi kelpaa Smartum- mobiilimaksu ja -seteli, Epassi, Edenred- kortti, -virikeseteli ja -mobiilimaksu sekä TyKy- kuntoseteli ja -mobiilimaksu!

Tarvitsetko lisää energiaa päivään? Toivotko tukea painonhallintaan tai kunnon kohotukseen?   Onko vamman jälkeinen kuntoutusprosessi loppusuoralla ja mietit, kuinka jatkaa treenejä? Kyllästyttääkö ikivanha harjoitteluohjelma vai tarvitsetko pientä päivitystä treeneihin?

Me Fysio Sakurassa voimme auttaa!

Personal training -palvelut

Arjessa harjoittelun, ravinnon ja levon yhteensovittaminen voi olla aikamoista palapeliä –Personal trainer auttaa tämän palapelin kokoamisessa! Personal training eli henkilökohtainen valmennus on tavoitteen mukaista, yksilöllistä ohjausta. Valmennus perustuu asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jolloin huomioidaan asiakkaan elämäntilanne kokonaisuudessaan kuunnellen asiakkaan toiveita ja tarpeita. Meillä Fysio Sakurassa voimme hyödyntää valmennuksessa fysioterapeuttista osaamistamme ja Personal training- palvelumme tukevat myös kuntoutuksen jälkeistä harjoittelua. Valmennus sopii hyvin monen ikäiselle, joukostamme löytyy valmennuskokemusta ja tietotaitoa niin nuorten, työikäisten kuin iäkkäämpienkin valmentamisesta!

Personal training -paketteihimme sisältyy veloitukseton tutustumistapaaminen, jolloin käydään läpi asiakkaan toiveita ja tavoitteita ja tutustutaan eri PT-pakettivaihtoehtoihin. Tutustumistapaaminen ei velvoita PT-paketin ostamista.

Kaikki valmennuspaketit sisältävät alkukartoituksen, tarkoituksenmukaiset kehon mittaukset ja kuntotestauksen sekä harjoittelun ohjelmoinnin ja ohjeistukset, ravitsemusneuvonnan, yhteiset harjoitustapaamiset valmentajan kanssa sekä väli- ja lopputestaukset ja jatkosuositukset/ jatko-ohjelman laadinnan. 

Lisäksi tarjoamme kertaluonteista harjoitusohjausta sekä lyhyempiä ohjauspaketteja sisältäen kuntotestauksen ja/tai harjoitusohjelman laadinnan ohjauksineen.

Personal trainerimme Leena Brotherus on myös koulutettu fysioterapeutti, joka osaa tarpeen mukaan ohjata sinua juuri sinulle sopivan palvelun valinnassa.

Harjoitusohjelmat ja kuntotestaus

Harjoitusohjelman laatiminen + 1 harjoitustapaaminen 110€. Sopii esimerkiksi itsenäisesti harjoittelevalle ja harjoitusohjelman päivitystä tarvitsevalle.

Kuntotestaus + harjoitusohjelman laatiminen + 1 harjoituskerta 225€. Sopii pääsääntöisesti itsenäisesti harjoittelevalle. Kuntotestit sisältävät mm. kestävyyskunto-, lihasvoima- ja liikkuvuustestejä.

Kertatapaaminen 96€

Yksittäinen tapaaminen voi sisältää asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi harjoitusten tekniikkaopastusta tai motivointia intervallitreeneissä lenkkipolulla.

Mikäli sinulla on tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloja, liikuntavaikeuksia tai neurologinen sairaus, suosittelemme ensisijaisesti aloittamaan elämäntaparemontin fysioterapian kautta. Kun lääkinnällinen ongelma on hallinnassa, voidaan siirtyä PT -palveluiden piiriin.

Jos sinulla on todettu nivelsairaus tai selkäsairaus/ -vaiva tai muu tuki- ja liikuntaelinsairaus, diabetes, korkea verenpaine, muu sydänsairaus tai jokin muu krooninen sairaus kehotamme konsultoimaan lääkäriä ennen liikunnan aloittamista.

Lisätietoja saat Leenalta! Voit lähettää sähköpostia suoraan leena.brotherus(@)fysiosakura.fi tai soita 045 354 74 74.

Ryhmään ilmoittautumisen voi peruuttaa 2 viikkoa ennen ryhmän alkua, sen jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta veloitetaan 50% ryhmän hinnasta.