Tervetuloa Fysio Sakuraan. Hoitolaitoksemme sijaitsee Tamro-talon toimistohotellissa 3. kerroksessa Helsingin, Vantaan ja Espoon rajan tuntumassa. Meille on erinomaiset liikenneyhteydet ja talon edessä on paljon vapaata parkkitilaa.

Pelkkä oireiden lievitys ei riitä, siksi me Fysio Sakurassa panostamme tarkkaan tutkimukseen ja todellisiin ongelmiin oireiden takana. Henkilökuntamme jatko- kouluttautuu säännöllisesti ja ylläpitää osaamistaan viikoittaisella sisäisellä koulutuksella, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella osaamisella ja tietämyksellä.

Terveydenhuollon ammattihenkilöille, urheilusta ja terveydestä kiinnostuneille koulutuksia.

 

 

Syksyn Pilates- ja Venytysryhmät ovat alkamassa! 

Pilatesryhmä pidetään maanantaisin ja torstaisin klo 17.00 - 18.00. Ryhmää vetää Fysioterapeutti (AMK) Katja Ojala, joka on kouluttautunut myös pilatesohjaajaksi.

Ryhmän hinta on 300€ / kausi 4.9.2017 - 30.11.2017.

Pilateksessa keskitymme erityisesti keskivartalon vahvistamiseen ja kehonhallintaan. Pilateksessa pyrimme syventämään hengitystä ja keskittymään etenkin syvien lihasten harjoittamiseen.

 

 

 

 

Venytysryhmiä on kaksi, tiistain ryhmä pidetään klo 7.00 - 7.50 ja torstain ryhmä klo 16.00 - 16.50. Voit halutessasi ilmoittautua molempiin ryhmiin, mutta mainitsethan tämän ilmoittautuessasi. Ryhmää vetää Fysioterapeutti (AMK) Erick Ellison.

Hinta on 150€ / per ryhmä, molempiin ryhmiin osallistuminen 300€. Kausi 5.9.2017 - 30.11.2017. 

 

 

 

 

 

Molemmissa ryhmissä maksuvälineenä käy myös e-passi, tyky-kuntoseteli tai smartum-seteli. Voit ilmoittautua mukaan sähköpostitse osoitteeseen fysiosakura@gmail.com. Tervetuloa mukaan! 

 

Lymfaterapiatarjous

Tule lymfaterapiaan harjoitusasiakkaaksi! Lymfaterapeutiksi erikoistuva fysioterapeutti (AMK) Katja Ojala ottaa vastaan lymfaterapian harjoitusasiakkaita aikavälillä 1.9.2017 - 22.12.2017. Käynnin hinta on 45€ /käynti ja tarjous koskee 60 minuutin käyntiä. Ajanvaraus: varaa tästä. Tervetuloa!